Wettelijke vermeldingen

Intellectuele eigendom en auteursrecht

Alle rechten zijn voorbehouden. Het gebruik van de rechten en foto’s op deze site vereist van tevoren uitdrukkelijke schriftelijke toestemming. Geen licentie impliciet of expliciet wordt aangeboden aan de gebruiksrechten, commercieel of anderszins, van haar website zonder uitdrukkelijke voorafgaande toestemming.

Gebruiksvoorwaarden en webbeveiliging:

Gebruikers deze site, doen dit op eigen risico. We kunnen de snelheid, onderbreking of afwezigheid van virussen op internet niet garanderen. Evenzo kunnen wij niet aansprakelijk worden gesteld voor schade die voortvloeit uit het gebruik van deze site of enige actie die wordt ondernomen op basis van de informatie die hierin wordt verstrekt.

De afwezigheid van virussen of andere schadelijke elementen die schade of wijzigingen in het computersysteem, elektronische documenten of bestanden van de gebruiker van deze site kunnen veroorzaken, is niet gegarandeerd.

Privacybeleid

Dit is enkel een informatieve website, er worden dus geen gegevens van u bewaard tijdens het bezoeken van de website van Remi Victor, noch anonieme data zoals bijvoorbeeld Google Analytics. Contact kan enkel via e-mailverkeer en niet via formulieren die uw gegevens zouden kunnen bewaren.